Bag om Grube Graphics

Vi er vilde med lækkert, grafisk design og bæredygtighed. Begge dele finder du i vores smykker, der er produceret af bionedbrydelige og miljøvenlige materialer. Alle smykker er håndlavede af os, så vi er sikre på at kvalitet og arbejdsforhold er i orden.

"Vi" er Stina og Maria, søstre, kreative formidlere og udøvere med mellemnavnet "projekt". 

Stina har i mange år malet, særligt grafiske værker, som hun har udstillet rundt omkring i Danmark, på blandt andet Galleri LABR og Galleri Brænderigården. De sidste par år har hun kastet sig over de håndværksmæssige discipliner, og er nu ganske habil indenfor læderarbejde, trædrejning mm. Lasercutting er det nyeste skill, der er ved at blive opøvet.

Maria har altid syet og designet, og har også været et smut forbi designskolen Columbineskolen, samt været medlem af designkollektivet Workshop Copenhagen i Studiestræde. Maria er også med på den håndværksmæssige vogn, og har særligt kastet sin kærlighed på mulighederne i lasercutting.

Fælles er, som nævnt, en stor passion for bæredygtighed, kreativt arbejde og det grafiske element. Alle disse ting har vi samlet i Grube Graphics, hvor vi sammen skaber one-of-a-kind ørestikker i de bedste og mest bæredygtige materialer, vi kan opdrive. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores værdier og kvaliteten af det, vi sender ud i verden.

 

Stina og Maria