Om Grube Graphics - bæredygtige smykker til hverdag og fest

Bæredygtighed, glæden ved glimmer og godt design af ørestikker og øreringe

Velkommen til Grube Graphics. Her finder du et udvalg af bæredygtige øreringe, som vi, Stina og Maria Grube, har designet og produceret.

Grube Graphics er grafiske og lette ørestikker og øreringe der fanger øjnene med deres skarpe linjer, komposition og farvekombinationer.
Ørestikkerne kan styles med både sneaks og stiletter og bæres hele dagen, da de er så lette, at man ikke bemærker, at man har dem på.

 I hele designprocessen omkring vores øreringe er der lagt tanker omkring bæredygtighed og miljøvenlighed. Derfor er produkterne, som ørestikkerne er fremstillet af så bæredygtige og miljøvenlige som mulige. Det betyder, at træet er FSC-certificeret og at glimmer, maling, lak og bejdse er bionedbrydeligt.

I vores udvalg finder du også en nyere kollektion, nemlig vores Shades-kollektion. Denne kollektion tager udgangspunkt i brug af kasserede, frasorterede eller deadstock solbrilleglas leveret af vores samarbejdspartner Vintage By Foss, der blandt andet upcycler gamle briller og solbriller.

Fælles for alle vores modeller af øreringe er, at de er håndlavede på vores eget værksted i Roskilde af os med kærlighed og omhu til designet og materialerne.

Når muligheden er der, sniger vi os i værkstedet og leger med former, farver og sammensætninger og nye designs på lasercutteren. Kommer vores følgere og kunder med input til designs, opbygning af webshoppen eller forslag til gode kager, vi kan spise under arbejdet, gør det vores dag endnu bedre - vi elsker nemlig kontakten til dig på den anden side af skærmen.

Vi gør altid vores ypperste for at levere den bedste kundeservice, du har mødt. Et køb hos os skal være en god oplevelse, så skriv os en mail på info@grubegraphics.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores produkter eller dit køb.

Mange glimmerglade hilsner

Stina og Maria

 

Vi elsker at fejre alt det gode i livet - og især hverdagen. Så da vi gik sammen om Grube Graphics ApS, blev det selvfølgelig også fejret med brunch og bobler.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit